Statistieken

Bastiaanssen, I. (2005). Problemen van kinderen volgens beroepskrachten. Geraadpleegd van https://www.nji.nl/nl/Gedragsproblemen-Probleemschets-Cijfers/Cijfers-over-gedragsproblemen (Hanne Bossuyt)

CBS. (2003).Aantal mensen met een motorische beperking naar leeftijd. Geraadpleegd van https://www.allesoversport.nl/artikel/feiten-en-cijfers-over-het-aantal-mensen-met-een-beperking/ (Hanne Bossuyt)

Geestelijk gezond Vlaanderen. (ngk). Feiten en cijfers. https://www.geestelijkgezondvlaanderen.be/feiten-cijfers (Erin Cottenier)

Goethals, T. (2016). Inclusie en participatie van personen met een beperking in Vlaanderen: de representatie van mensen met een beperking in de Vlaamse media. Geraadpleegd van
http://www.gelijkekansen.be/Praktisch/Onderzoek/handicap.aspx
(Yara Lemey)

Kind en gezin (2010). Preventieve gezinsondersteuning. Geraadpleegd op https:// www.statistiekvlaanderen.be /sites/ default /files /docs /vrind2016- 3 -welzijn.pdf (Kimberly Lefebvre)

Kind en gezin (2009). Opvoedingsondersteuning. Geraadpleegd op https:// www.statistiekvlaanderen.be /sites/ default /files/ docs/ vrind2016- 3 -welzijn.pdf (Kimberly Lefebvre)

Van Beuningen, J., Witt, S. de (2018, 19 juni) Welzijn van jongeren: geluk en tevredenheid met het leven onder jongeren van 12 tot 25 jaar. Den Haag: Centraal Bureau voor de Statistiek. Geraadpleegd van https://scholar.google.be/scholar?hl=nl&as_sdt=0%2C5&as_vis=1&q=jongeren+en+welzijn+statistieken&btnG
(Shirley D'haeze)

Van Herck, P., & Van de Cloot, I. (2013). Hoe gezond is de geestelijke gezondheidszorg in Belgiƫ? De feiten achter de mythen. Brussel: Itinera Institute. Geraadpleegd van https://www.itinerainstitute.org/wp-content/uploads/2016/10/pdfs/20120701_geestelijke_gezondheidszorg_pvh.pdf
(Shirley D'haeze)

Vlaamse Overheid. (2016). Houding tegenover personen met een handicap. Geraadpleegd van
https://www.statistiekvlaanderen.be/statistiek-gelijke-kansen
(Yara Lemey)

Vlaamse Overheid, (2017). Welzijn van de Vlaamse bevolking. Geraadpleegd van file:///C:/Users/Gebruiker2/Downloads/Vlaanderen_in_cijfers_2017.pdf
(Jorre Decaluwe)

WCO. (ngk). Aantal toegekende opschortingen in WCO per gerechtelijk arrondissement. http://www.wco.be/hulpverleners/viewobj.jsp?id=4753986. (Erin Cottenier)

Ferwerda, H., & van Leiden, I. (2012) Aard van de strafbare feiten in de bemiddelingstrajecten in procenten in 2008. Geraadpleegd van file:///D:/Orthopedagogie/Informatievaardigheden/De_schade_hersteld.pdf
(Luna Debosschere)

Schuurman, J. (2017). Verminderde Steun Thuis als Verklaring voor het Lagere Welzijn van Jongeren in Onvolledige Gezinnen: Een Vergelijking tussen Nederland en Portugal. Utrecht: Universiteit. Geraadpleegd van https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/367957.
(Niels Deraedt)

Crisisunit Cura. Herstelgericht werken [digitale presentatie]. Menen. Geraadpleegd van https://www.psyzuid.be/files/media/presentatieherstelgerichtwerken.pdf (Alyssa Dondeyne)

Andries, S. (2013). De doorverwijzing van herstelgericht groepsoverleg in Vlaanderen: een empirisch onderzoek in drie arrondissementen [masterproef]. Gent: Universiteit Gent.